Reklameartikler fra TrykPå.Nu

TRYK PÅ NU

Ingen indkøbskurv eller kortbetaling – hos TrykPå.Nu køber du reklameartikler personligt!

Skal dit logo trykkes på reklameartikler? Martin Schreiner kommer dig til undsætning.

Ring til mig. Eller send mig en e-mail med dit telefonnummer, hvis du foretrækker det. Så ringer jeg dig hurtigst muligt op. Jeg lover, at jeg ikke sender dig kædebeskeder, beder om adgang til din bankkonto, eller spørger om din yndlingsfarve (selvom jeg er nysgerrig). Her får du kun personlig kontakt, kyndig vejledning og dit logo trykt på de bedste gaver.

Så kontakt TrykPå.Nu hvis du mangler dit logo på kuglepenne, lightere, balloner, slik, alt det du ikke vidste man kunne gi’ med tryk på eller de oldschool tryksager.

Se og prøv dine reklameartikler inden du bestiller

Psst! Du kan også bestille en gratis vareprøve, hvis du vil have det i hånden, inden du bestiller et stort parti. Kontakt bare TrykPå.Nu.